Skægkræ

Skægkræ har allerede invaderet mange danske hjem, og på kun få år har skadedyrene bredt sig chokerende hurtigt. De kan være en ren plage at slippe af med, men Absolut Skadedyrsservice står klar til at rykke ind med målrettet indsats og bekæmpelse af skægkræ.

Vi hjælper dig af med Skægkræ.
Alle hverdage: 08:00 - 22:00.

Vores proces

Vi udfører altid skadedyrsbekæmpelse diskret og professionelt.

Hurtig, diskret og effektiv service

Når det drejer sig om skadedyrsbekæmpelse er vi klar til at rykke ud til både private og erhverv hurtigt og effektivt. Derfor har vi servicefolk der håndterer alle henvendelser alle ugens dage fra kl. 08:00 – 22:00.

Du er altid velkommen til at kontakte ud uforpligtende, så vi sammen kan vurdere problemet.

Alle hverdage: 08:00 - 22:00.

Kontakt os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig, hvis du observerer skægkræ. Skriv eller ring til os, og vi vil hjælpe dig med professionel skadedyrsbekæmpelse.

Det sker der

Ved bekæmpelse af skægkræ vil du få besøg af en af vores skadedyrseksperter. Afhængig af omfanget bruger vi langtidsvirkende insektmidler, der ikke er farlige for mennesker i de mængder vi bruger. Derudover er vores insektgift naturligvis godkendt af Miljøministeriet.

Pris

Behandling af skægkræ koster kr. 1500,- + moms (kr. 1.875,-) pr. besøg. Effektiv behandling kræver altid minimum 4 behandlinger.

Bekæmpelse af skægkræ i Danmark

I Norge har man i flere år været plaget af skægkræ. Da de nu forefindes her i landet, har vi i Absolut Skadedyrsservice A/S startet en målrettet indsats til bekæmpelse af skægkræ.

På få år har problemet bredt sig chokerende hurtigt, og de fleste nordmænd kender i dag det lille skadedyr, der efterhånden er en ren plage.

Skægkræet er nu kommet til Danmark. Som i Norge har det spredt sig alarmerende hurtigt og er allerede blevet en plage.

5 hurtige om skægkræ

Skægkræ hører under arten sølvkræ og er et vingeløst insekt. De blev registreret i Danmark for første gang i 2016, og er en plage i størstedelen af Europa.

Skægkræ har en længde på omkring 12 mm, men kan blive helt op til 18 mm. De har tre haletråde og små tætsiddende hår på hovedet. Farven er mørk og de har tre rækker børsteknipper på hver side af bagkroppen.

Skægkræ er registreret i Danmark første gang i 2016 og menes, at være indvandret fra Norge.

Skægkræ spiser alle typer fødevarer, men også organisk materiale, så længe det er tørt og indeholder stivelse, herunder papir, tapet og bøger. Desuden også bomuld og silke.

Den mest effektive metode er samtidig et husråd om at nedbringe luftfugtigheden væsentligt i rummene. Dernæst er det nødvendigt med hyppig og grundig rengøring over en længere periode. Kombiner med professionel bekæmpelse, hvor der udlægges gel som insektmiddel, der indeholder gift.

Hurtig respons når du har brug for hjælp

I Absolut Skadedyrsservice er vi klar over, hvad kunderne – både private og erhverv – behøver hurtigt i processen, når det drejer sig om skadedyrsbekæmpelse. Derfor har vi også kvik responstid på vores indsatser.

Ved pludseligt opståede problemer med skadedyr yder vi hurtig skadedyrsbekæmpelse. Dette aftales individuelt og tilfalder fortrinsvis fødevarevirksomheder.

Info om skægkræ

Skægkræ er slægtning til den velkendte sølvfisk, som du kan opleve på badeværelset eller andre steder i boligen, hvor der er fugtigt.

De er dog betydeligt mere ubehagelige at have i sin bolig end sølvfisk.

Det skyldes blandt andet at skægkræ – i modsætning til sølvfisk – spreder sig rundt i hele boligen, og det er ikke unormalt, at finde dem i vasketøjskurven, bag bogreoler, i køkkenskuffer, i skabe og endda i sengen.

Skægkræ kan blive op til syv år gamle og kan i sin levetid nå at lægge omkring 150 æg. Æggene klækker efter ca. to måneder og ungerne er reproduktive yderligere efter to måneder. Det er således et problem, der hurtigt vokser.

Skægkræ er lyssky og er derfor aktive om natten, hvilket er en af grundene til, at du ofte først opdager dem, når problemet har vokset sig stort nok til, at det fanger din opmærksomhed.

Skægkræ
Sølvfisk ell. sølvkræ

Skægkræ vs. sølvfisk

Mange forveksler skægkræ for sølvfisk, men der er væsentlige forskelle.

Hvor sølvfisk bliver op til en cm, kan skægkræ blive dobbelt så store, altså op til to cm. Derudover har skægkræet lange antenner og haletråde, der er lige så lange som kroppen.

Sølvfisk lever gerne i fugtige omgivelser, fx badeværelset, mens skægkræ flytter ind i hele boligen.

Bekæmpelse af skægkræ

Det er vigtigt, at du reagerer, så snart du opdager, at du har fået skægkræ. En hurtig reaktion sikrer nemlig en hurtigere opstart af bekæmpelsen, hvilket gør det nemmere at slippe af med skadedyret.

For den mest effektive bekæmpelse af skægkræ, er det vigtigt, at lokalisere deres opholdssteder. Dette kan du selv gøre med lokkemiddel og insektfælder, der placeres rundt i boligen.

Der kan samtidig sættes ind med sprøjtebehandling langs revner og sprækker i hele boligen, da skægkræ ofte gemmer sig her.
Lad altid en professionel skadedyrsbekæmper stå for sprøjtebehandlingen, så det sikres, at denne udføres korrekt.

Gode råd mod skægkræ

Har du først fået skrægkræ i hjemmet, bør du lade en professionel skadedyrsbekæmper om udryddelse. Du kan dog tage nogle forholdsregler, så du undgår, at de kommer ind i hjemmet til at starte med.

Absolut Skadedyrsservice hjælper med effektiv bekæmpelse af skægkræ

Har du behov for bekæmpelse af skægkræ? Ring til os på tlf. 4484 4347 og få en snak med en ekspert om skadedyrsbekæmpelse og pris. Det er første skridt imod at blive fri for plagen med skægkræ.

Absolut Skadedyrsservice har mange års erfaring med bekæmpelse af skadedyr, herunder skægkræ. Vi tilbyder landsdækkende service!

Vær opmærksom på, at det er nødvendigt, at udføre gentagne behandlinger, da skægkræ er svære at bekæmpe.
Derfor tilråder vi på det kraftigste en løsning, der indeholder flere behandlinger frem for en engangsløsning, da sidstnævnte blot vil udskyde løsningen i stedet for at udrydde dyret.

Vi hjælper dig af med skægkræ.
Alle hverdage: 08:00 - 22:00.

Kontakt Absolut Skadedyrsservice


Absolut Skadedyrsservice har professionel ekspertise og erfaring i bekæmpelse af alle skadedyr.

Vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen og lugtfri, så du kan opholde dig i din bolig igen blot 10 minutter efter behandling.

Alle hverdage: 08:00 - 22:00.

Fakta om skægkræ

Kilde

This site is registered on wpml.org as a development site.