Er det lovligt at opsætte fælder for byskader?

Foto på vej
Foto på vej

Spørgsmål

Er skader et skadedyr? Da vi er slemt plaget af skader,og vi stort set ingen småfugle ser i vore haver, p.g.a. alle disse skader, vil vi høre, om det er lovligt at indkøbe skadefælder? Eller kan I evt, komme og skyde dem?

Jeg er sikker på at skaderne er underlagt jagtloven. Hvorvidt du må indfange eller skyde skader i dit lokalområde, der bør du tage kontakt til skov & naturfredningsstyrelsen omkring reglerne ved skadedyrsbekæmpelse i forbindelse med skader. Der forefindes div. former for fælder til skader. Vi foretager ikke bekæmpelse af disse. Om skaderne er et skadedyr afhænger af øjnene der ser på det.

Svar

En reaktion

  1. Jeg er sikker på at skaderne er underlagt jagtloven. Hvorvidt du må indfange eller skyde skader i dit lokalområde, der bør du tage kontakt til skov & naturfredningsstyrelsen omkring reglerne ved skadedyrsbekæmpelse i forbindelse med skader. Der forefindes div. former for fælder til skader. Vi foretager ikke bekæmpelse af disse. Om skaderne er et skadedyr afhænger af øjnene der ser på det.

    Venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice A/S

This site is registered on wpml.org as a development site.