Kollegier bør have tjek for infektion af væggelus

Væggelus
Væggelus

Spørgsmål

Vi er 2 veninder, der har været på vandretur i Norge i et par uger. Vi er begge kommet hjem med mange stik på både arme og ben. Vi troede i første omgang, at der bare var tale om myggestik fra vores kære nordiske naboers gigantiske myg og de u-udholdelige knot.

Nu hvor vi har været hjemme i over halvanden måned og vi fortsætter med at få nye stik, da har jeg mistanke, om at jeg har fået væggelus med hjem fra det vandrehjem, hvor vi opholdte os.

Hvordan forholder jeg mig nu? Jeg kan læse mig til, at man skal vaske og helst fryse alt tøj. Men er denne fremgangsmåde effektiv nok? – og kan man nøjes med dette?

Kan jeg selv sprøjte mit kollegieværelse? Hvad kan I eventuelt anbefale mig at bruge til behandling mod disse væggelus? En henvisning til produkter, jeg selv kan købe, ville være rigtigt fint.

Svar

En reaktion

  1. Det er rigtigt at du kan vaske og fryse alt dit tøj samt rygsække / kufferter eller hvad du nu har haft med på turen, men dette skulle have været gjort før du tog tingene med ind i din bolig. Nu er situationen den at du har væggelus på dit kollegieværelse. Det er ikke muligt selv at købe de produkter vi bruger, disse produkter er kun forbeholdt proffessionelt brug.

    Da det er et kollegium du bor på, og derfor er i tæt kontakt med mange mennesker dagligt, er det meget vigtigt at du ikke har gæster på dit værelse mens behandlingerne står på, da der så vil være risiko for at folk der opholder sig i dit værelse kan tage væggelus med sig hjem og hermed sprede problemet yderligere.

    Du må have et ejendomskontor tilknyttet kollegiumet der skal du henvende dig og fortælle dem om situationen.

    Du er velkommen til at give ejendomskontoret vores tlf.nummer, så de kan tage kontakt til os, for yderligere information om behandling. Se evt også vores hjemmeside.

This site is registered on wpml.org as a development site.