Vores ejendom er inficeret med væggelus

Væggelus
Væggelus

Spørgsmål

Hej Absolut,

Vi bor i en ejendom hvor der bliver foretaget sprøjtebehandlinger mod væggelusangreb. Der bliver ikke sprøjtet i vores opgang da det ikke er her der er konstateret væggelus. Mit spørgsmål er om der er chancer for at vi øvrige beboer som ikke er i behandling mod væggelus kan få væggelus fra vores fælles vaskeri, da dette bliver benyttet af flere familier, som er ramt af væggelusangreb.

Vil det være en god ide at få sprøjtet vores fælles vaskeri mod væggelus? Vores boligselskab har uddelt materiale til samtlige beboer i ejendommen omkring væggelus og i det materiale fremgår det ikke hvad man skla være opmærksom på eller hvordan man skal forholde sig i sådan en situation, omkring væggelusangreb. Håber I kan hjælpe os.

Venlig hilsen
Lars og Marianne.

Svar

En reaktion

  1. Hej Lars og Marianne.

    Ja, der vil være en chance for at få væggelus fra vaskeriet. Dog vil vi mene at den er meget lille. Det vil selvfølgelig være en rigtig god ide at få foretaget sprøjtebehandlinger af vaskeriet når nu når nu skadedyrsbekæmpelsesfirmaet nu alligevel er på ejendommen for at foretage behandlinger af væggelus i den øvrige del af ejendommen. I er velkommen til at kontakte os hvis I har yderligere spørgsmål vedr. væggelus. I kan evt giver jeres ejendomskontor / vicevært vores tlf.nr, såfremt det firma I benytter jer af, ikke kan løse problemet med væggelus.

    Med Venlig Hilsen
    Absolut Skadedyrsservice.

This site is registered on wpml.org as a development site.