Stensætning fuld af arrige, stikkende hvepse

Hveps
Hveps

Spørgsmål

Hej,

Vi har et sommerhus i Nordsjælland, hvor vi er voldsomt plaget af hvepse, når vi sidder ude og griller om aftenen.

Vi har lagt mærke til at de flyver ind- og ud i vores stensætning, som afgrænser matriklerne her i området, men vi kan ikke se et hvepsebo udefra.

Et hvepsebo i naturen er egentligt ikke noget, vi normalt ville reagere på, men det er mere det faktum, at de hvepse er så aggressive…

Vi kunne godt bede jer fjerne hvepseboet, men, hvis vi kunne få en forklaring på, hvorfor de er så aggressive, så kunne vi måske hver især nyde vores dejlige eftermiddage i solen. Har I et bud på, hvad vi kan gøre, for at undgå, at hvepsene bliver så aggressive? – eller er det simpelthen bare hvepsens natur, og at vi derfor ikke kan gøre andet end at få dem fjernet.

Vh. Thomas

Svar

En reaktion

  1. Der er her tale om ganske almindelige hvepse der har lavet et bo i jorden. I kan evt. selv prøve at købe en insektspray og sprøjte direkte i indgangshullet o aften, da hvepsene her er gået til ro. Men I skal nok forvente at det bliver nødvendigt at få et professionelt skadedyrsbekæmpelsesfirma ud for at afhjælpe jer problemet med disse hvepse. Vi sprøjter hvepsepudder ind med meget højt tryk, og giver garanti på denne behandlingsform. I er velkomne til at kontakte os ang. bekæmpelse af skadedyr.

This site is registered on wpml.org as a development site.