Restaurant i København døjer med kakerlakker

tysk kakerlak
tysk kakerlak

Spørgsmål

Jeg er bestyrer i en restaurant og henvender mig nu til jer, da jeg står for det overordnede ansvar i restauranten. Jeg har desværre observeret op til flere kakerlakker i vores køkken. Det er specielt ved opvaskemaskinen og ved vores komfurer.

Det virker som om problemet med disse kakerlakker bliver voldsomere for hver dag, og jeg tror snart, vi får brug for professionel hjælp til at få løst problemet.

Jeg ved, at for omkring 2 år siden fik hele ejendommen – alle lejligheder som ligger over vores restaurant udført bekæmpelse af kakerlakker.

Der blev udlagt ædegift til kakerlakker, og der har så ikke været problemer med dem siden. Indtil nu, hvor det så er blevet et problem igen.

Jeg har forhørt mig hos ejerforeningen, og denne gang er der ikke nogen andre i ejendommen, der har problemer med kakerlakker.

Kan I komme og udligge ædegift igen? Denne skadedyrsbehandling har været effektiv og virket i cirka 2 år nu.

Venligst
Thomas Svendsen.

Svar

En reaktion

  1. Hej Thomas,

    Vi kan sagtens komme og udligge ædegift mod kakerlakker i jeres restaurant. Dette kræver blot at I får foretaget hovedrengøring af hele restauranten og køkkenet. Da det er ædegift som kakerlakkerne skal spise, vil vi også anbefale at man starter med at få lavet 3. stk sprøjtebehandlinger med 14 dages mellemrum, dette gælder også lejemålene der ligger over jeres restaurant. Derefter kan man så udligge ædegift til bekæmpelse af kakerlakker. Endvidere vil vi anbefale jer at få en serviceaftale hvorpå I kan få sprøjtet jeres restaurant forebyggende 4-6 gange årligt. Her har I så samtidigt en sikringsaftale mod skadedyr til jeres egenkontrol.

    Med venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice

This site is registered on wpml.org as a development site.