Er din terrasse bosted for en myrekoloni?

Orangemyre
Orangemyre

Spørgsmål

Vi har fået anlagt ny terrasse sidste år, og nu er det begyndt at væltet op med myrer. Det er både almindelige arbejdermyrer og flyvemyrer, altså dem med de gennemsigtige vinger. De er overalt på terrassen…

Vi har selv prøvet at vande med noget, vi har købt i et byggemarked, specielt til anvendelse imod myrer. Det ser desværre ud som om, det er de rene vitaminer og IKKE gift for myrerne. Der kommer i hvert fald flere og flere.

Nu er vores spørgsmål…

Er der andre produkter I kan anbefale til bekæmpelse af myrer? Hvad koster det at få jer ud at afhjælpe os med problemet?

Svar

En reaktion

  1. Vi kender godt til problemet med myrer på terrasser. Solen står hele dagen og opvarmer fliserne på terrasserne, som så afgiver varme til myrerboet om natten, det er derfor myrerne holder utrolig meget af at bo under terrasserne. Nu har vi o haft en rimelig våd sommer og når man bruger bekæmpelsesmidler mod myrer skal man sikre sig, at vejret er godt, også helst flere dage efter. Check derfor vejrudsigten. De produkter vi bruger er kun forbeholdt profesionalt brug. Vi kender ikke til de produkter man kan købe i detailhandlen. Prisen afhænger af hvor stor jeres terrasse er, men ligger typisk ml. 1250 – 1850 kr for en behandling mod myrer.

This site is registered on wpml.org as a development site.