Lejlighed i Lyngby har store problemer med væggelus

Væggelus
Væggelus

Spørgsmål

Vi er en familie, som bor til leje i en 5-værelses lejlighed i Lyngby. Efter en udlandsrejse er vi desværre bange for, at vi har fået væggelus.

Vi har ikke fået bid eller observeret væggelus inden vores rejse, men nu her 2 måneder efter vores hjemkomst bliver vores 3 børn og jeg selv bidt om natten, dog bliver min mand ikke bidt.

Vi ved, der tidligere har været væggelus i ejendommen, hvor vi bor, så nu er spørgsmålet om væggelussene kommer fra hotellet i Tyrkiet eller fra tidligere væggelusangreb i ejendommen?

Ejendomskontoret fortæller os, at det er os, der skal betale for behandling mod væggelus, da det jo nok er os selv, der har taget dem med hjem fra vores ferie.

Det syntes vi ikke kan være rigtigt, da der jo før har været væggelus i ejendommen. Hvis vi selv skal have sprøjtet vores lejlighed, hvad skal vi regne med at betale for en behandling mod væggelus?

Hilsen,
Sanne og Robert V. Jensen.

Svar

En reaktion

  1. Hej Sanne og Robert,

    For det første sprøjter man ikke kun jeres lejemål 1. gang, men 3. gange med 14. dages mellemrum. Da væggelus eftre de har suget blod, kan sidde i op til 2 måneder før de igen har behov for at suge blod er det nødvendigt med 3 behandlinger. Ang jeres ejendomskontors holdning til at det er jer selv der skal betale udgiften til sprøjtebehandling mod væggetøj, er dette kun tilfældet hvis ejendommen kan påvise at jeres problem med væggelus er selvforskyldt.
    I jeres tilfælde har I godt nok været på ferie men det er jo ikke ensbetydende med at I har fået væggelus med hjem derfra. Da der er observerte væggelus i ejendommen tidligere kunne det tyde på at væggelusproblemet ikke er bragt til ophør ved tidligere behandling. Se evt lejeloven.

    Med venlig hilsen,
    Absolut Skadedyrsservice.

This site is registered on wpml.org as a development site.