Ejendom i København er plaget af kakerlakker

tysk kakerlak
tysk kakerlak

Spørgsmål

Hej Absolut,

Vi bor i en andelsbolig København N. Og vi finder desværre 3-4 styk kakerlakker om ugen.

Vores underbo er en restaurant / cafe, og vi er rimelig overbeviste om, at kakerlakkerne må komme derfra, da der ikke er nogen øvrige beboer i ejendommen, som har set kakerlakker.

Har I et godt råd til, hvad vi skal gøre ved vores problem med disse kakerlakker?

Vi har været nede i caféen og snakket med personalet og bestyreren, men de påstår, at de ikke har nogen problemer med skadedyr, endsige kakerlakker.

Vi har selvfølgelig kigget efter, om der skulle være spor efter kakerlakker i restauranten og i café-området, men vi kan ikke umiddelbart se noget, der kunne tyde på eksempelvis ekskrementer fra kakerlakker eller andre efterladenskaber, herunder døde dyr eller madrester.

Hvad skal vi gøre nu?

Venlig hilsen
Kristine Johansen

Svar

En reaktion

  1. Hej Kristine,

    I skal starte med at rette henvendelse til bestyrelsen i jeres andelsboligforening. Vi vil mene at det er en god ide at I derefter kontakter et skadedyrsbekæmpelsesfirma for at få foretaget en inspektion / gennemgang af de lejemål der støder op til jers lejlighed. På denne måde kan I få tjekket om kakerlakkerne skulle stamme fra cafeen. Vi vil behandle alle lejemål 3 gange med 14 dages mellemrum. Det burde kunne løse jeres problem med kakerlakker.. Vi vil også anbefale at cafeen / ejendommen indgår en serviceaftale med henblik på sprøjtebehandlinger forebyggende mod kakerlakker 4-6 gange årligt, så I ikke skal have tilbagevendende problemer med kakerlakker.

    Vi vil gerne være behjælpelige med at lave en inspektion mod kakerlakker, dog kan det være svært at påvise at kakerlakkerne kommer fra cafeen, selvom der skulle være mange kakerlakker der.

    Med venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice.

This site is registered on wpml.org as a development site.