Boligblok i København C er angrebet af kakerlakker

tysk kakerlak
tysk kakerlak

Spørgsmål

Spørgsmål: Vi bor i en boligblok, som har været under angreb af kakerlakker igennem det sidste års tid.

Kan det være rigtigt at efter 6 sprøjtebehandlinger i vores lejemål, at vi stadig skal finde os i at vågne op med kakerlakker i køkkenet og i badeværelset?

Kakerlakkerne er store og har kæmpe ægsække på bagkroppen. Vi har fundet billeder på jeres hjemmeside, og det er virkeligt ulækkert. Specielt i køkkenet.

Da jeg har læst på flere hjemmesider fra diverse skadedyrsbekæmpelsesfirmaer, at man normalt sprøjter 3 gange med 14 dages mellemrum, og problemet med kakerlakkerne så skulle være løst…

Venlig hilsen

Steen Hansen

Svar

En reaktion

 1. Hej Steen

  Kakerlakker i boligblokke kan volde store problemer. Specielt hvis man ikke har tacklet problemet med kakerlakker korrekt fra starten. Kakerlakker trives bedst som hos dig i køkken og bad, ved varmerør og fugtige steder, samt køkken hvor de kan få noget at leve af.

  Det er vigtigt at man får sprøjtet installationskanaler for disse forbinder stort set alle boligerne på den ene eller den anden måde via varmerør eller elinstallationer.

  Det er også vigtigt at der ikke står madvarer fremme, at man sørger for at holde sit køkken rent og pænt. Problemet med kakerlakker er at den er nataktiv så der er mange som ikke ligger mærke til at de også har problemet med disse, og når de så først opdager dem er problemet så omfattende at allerede her er de øvrige beboer højst sansyneligt blevet angrebet af kakerlakker. Dog vil vi mene at i jeres tilfælde hvor I har fået foretaget 6. skadedyrsbehandlinger mod kakerlakker i løbet af et år, ikke er den korrekte behandling.

  Efter vores opfattelse burde man have sprøjtet 3. gange med 14 dages mellemrum. Derefter såfremt der stadig observeres kakerlakker burde man nok sprøjte yderligere 3 gange mere, med samme interval, og vores anviste steder. ( Køkken,bad ved rørgennemførringer, paneler og installationsskakte).

  Med venlig hilsen

  Absolut Skadedyrsservice.

This site is registered on wpml.org as a development site.