Bageri i København har store gener fra kakerlakker

tysk kakerlak
tysk kakerlak

Spørgsmål

Jeg er indehaver af et bageri i København, hvor vi nu dagligt ser kakerlakker. Det er selvfølgelig en gene, som nu en gang for alle skal elimineres.

Det har desværre stået på i et stykke tid, og vi har selv forsøgt at udføre bekæmpelse af kakerlakkerne med forskellige midler, som vi faktisk har betalt dyrt for.

Vi har sprøjtet med et universalmiddel til insekter, men problemet bliver bare større og større.

Nu har vi dem også i vores garderobeskabe, og vi mener det er på tide at få noget professionel hjælp til at bekæmpe disse skadedyr.

Kan I komme og kigge på bageriet? Er det noget andet vi selv kan gøre?

Med venlig hilsen

Bagermesteren

Svar

En reaktion

  1. Kakerlakker i bagerier, cafeer, restauranter, hospitaler, ja de ses alle steder, så det er et meget almindeligt problem. Vi mener ikke I kan løse jeres problem ved selv at gå og sprøjte med en lille dåse gift, hist og pist. En sådan dåse indeholder typisk 300 ml. Når vi behandler bruger vi typisk 5- 10 L. sprøjtegift og denne behandling gentages 3-5 gange med 14. dages mellemrum. Sådanne behandlinger plejer at kunne løse problemet med kakerlakker. Dog skal bageriet være rengjort, dvs. at klinker, gulve, raskeskab skal være helt rene, ( hovedrengjorte) før hver behandling. Ellers har giften ikke den optimale virkning.

    Hvis forretningen ligger under et boligkompleks kræver det for det meste også behandlinger af omkringliggende lejemål. I dette tilfælde vil det nok være en god ide at få en serviceaftale hvorpå Absolut skadedyrsservice kommer 6 gange årligt, dvs. hver anden måned og sprøjter forebyggende.

    Men Kakerlakker kan kun fjernes hvis rengøringen bliver nøje overholdt, ellers har sprøjtebehandlingerne ikke den ønskende effekt. Vi vil meget gerne komme ud og afhjælpe jer jeres problem og råde og vejlede jer mht. rengøringen.

    – Absolut Skadedyrsservice.

This site is registered on wpml.org as a development site.