Plejehjem lukket efter større hvepseplage

Hveps
Hveps

Spørgsmål

Jeg er pedel på et plejehjem i København. Vi er slemt plaget af hvepse på vores terasse, hvor vores beboere ynder at opholde sig når solen står på, men vi kan slet ikke sidde og nyde vores kaffe og slet ikke nogen former for saft eller andre søde sager. Vi har et grantræ som er indvaderet af hvepse. Jeg har efterset hele træet efter alle kunstens regler og kan ikke finde noget hvepsebo. Men der må jo være et siden der er alle disse hvepse i træet. Er det noget I kan komme og kigge på? Eller er der noget jeg selv kan købe for at ordne det med? Hvad koster det at få jer til at fjerne et hvepsebo?

Hilsen

Jørgen Petersen, pedel

Svar

En reaktion

  1. Hej Jørgen,

    Efter at have læst jeres brev er jeg næsten 100 % sikker på at I ikke har et hvepsebo i jeres grantræ. Det er helt sikkert bare fordi at hvepsene kommer på besøg i grantræet for at spise bladlus, eller samle materiale til at udbygge hvepseboet. Så her i træet er hvepsene et nyttedyr, da de som sagt spiser bladlus, men du må have et hvepsebo et andet sted. Tjek evt udhæng på taget, revner og sprækker i bygningen, så vil du helt sikkert finde frem til hvor hvepsene kommer fra. Vi kører ikke ud til jer for at finde frem til hvor hvepsene holder til, det er noget man som kunde selv skal gøre. Når I kan udpege hvor hvepsene har deres tilgang og flyver ud og ind af bygningen,vil vi meget gerne komme og afhjælpe jer med problemet. Så kan i igen nyde kaffen og kagen på terassen i fred og ro for hvepse.

    Du kan ikke selv købe hvepsegift. Vores priser ligger typisk imellem DKK 850,- og 1.250,- afhængig af, hvor I bor og hvor hvepseboet sidder.

    Med venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice

This site is registered on wpml.org as a development site.