Bekæmpelse af Væggelus på højskole

Væggelus
Væggelus

Spørgsmål

Hej Skadedyrsservice.

Jeg er på nuværende tidspunkt på ophold på en højskole, og det er jeg de næste par uger endnu. Jeg har fået at vide at der for nylig har været konstateret væggelus her på højskolen på flere af værelserne. Jeg har nu læst om væggelus og bekæmpelse af disse på flere hjemmesider og kan læse mig frem til hvor og hvordan jeg skal se efter ved sengesamlinger mm. Det har jeg så gjort her på mit højskoleværelse, og jeg kan intet se af spor efter væggelus. Jeg har heller ikke fået nogle væggelusbid. Alligevel bekymrer det mig at vide at at disse væggelus har været på højskolen og nu tænker jeg om der alligevel er mulighed for at jeg kan få væggelus med mig hjem til mit eget hjem når jeg nu skal herfra?
Er der noget jeg kan gøre i forbindelse med min hjemkomst?

PS. Jeg går ud fra at højskolen har fået udført bekæmpelse af væggelus, da de havde problemet?!

På forhånd tak,

Venligst,
Kristine Vestergård.

Svar

En reaktion

  1. Hej Kristine,

    Jeg forstår godt at det er ubehageligt at vide at der har været væggelus på denne højskole som du nu befinder dig på. Dog ville jeg ikke være så bekymret hvis jeg var dig. Du skriver at du ikke har fået nogle væggelusbid og at du heller ikke kan se nogen tegn / spor på væggelus i dit værelse. Jeg ville afvente og se tiden an når du kommer hjem, der er ikke nogen grund til at tage sorgerne på forskud m.h.t. disse væggelus.

    Skulle du alligevel være så uheldig og få væggelus efter du er kommet hjem, er du velkommen til at kontakte os. Vi laver en bekæmpelse mod væggelus på den måde at vi foretager 3 sprøjtebehandlinger mod væggelus med 14 dages mellemrum. Det skulle være nok til at afhjælpe problemet med væggelus hvis det skulle være tilfældet. Dog vil vi anbefale dig at vaske alt dit tøj før hjemrejsen.

    Med venlig hilsen

    Absolut skadedyrsservice

This site is registered on wpml.org as a development site.